PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1

By | February 27, 2017

PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1 merupakan update minor untuk anda yang sudah menggunakan PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3 di dalam game PES 2017 milik anda. Setelah kemarin kami membagikan Smoke Patch 9.3, ternyata masih ada beberapa bug yang ditemukan dan dapat dikatakan jika bug tersebut terasa sangat mengganggu. Oleh karena itu bagi anda yang merasakan menemukan bug di dalam smoke patch 9.3, segera saja anda download dan instal PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1 ini sekarang juga untuk menghilangkan bug tersebut.

Ukuran file PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1 ini juga tidaklah besar, hanya sekitar 70 Mb saja. Hal ini dikarenakan patch 9.3.1 ini merupakan update minor untuk mengatasi bug yang masih terjadi di dalam patch sebelumnya. Jika anda ingin mengetahui bug apa saja yang sudah di fix di dalam PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1 ini. Silahkan saja anda langsung lihat keterangannya di bawah ini.

Changelog:

  • Fixed bug with some of the newly added teams
    a bug was reported with some of the new teams, when selecting it to play in exhibition or other modes, the problem was solved and now all teams working fine, the teams affected are (Gabon, Congo DR, Indonesia, KRC Genk, universitario de deportes)
  • Fixed napoli ad-boards bug
    when selecting to play with napoli at sao paulo sometimes the game hangs, the problem was a the new napoli ad-boards, we tried to animate them but most PC will not accept it, the problem is fixed and the ad-boards are working fine but without animation.
  • Added/updated some kits
    some kits where reported to be missing like Sarajevo FK kits, the kits are made but not in the cpk so in the game it shows default kits, the kits are added now.
    some teams kits are updated following suggestions and requests from the fans.
  • Fixed crash with African cup of nations
    the cup will not load and crash, this was an attempt to switch the structure to groups rather than knockout, sadly it didnt work and now we reverted to konami structure as knockout system.
  • Fixed j-league squads
    almost all j-league players needed to be reset, they are done now and all have correct attributes, also some players where not in their respective teams now they are transferred.
  • Added j-league stadium names
    japan league teams now have correct stadium names.
  • Fixed black turf with san siro
    playing with settings (rainy-summer-night) will show black turf, it is fixed now.
  • Fixed players not showing dlc faces
    players that has been added by live updates does not show real faces that konami added in the latest DLC, these players (the one we know about) are fixed and shows real faces correctly.
  • Fixed EPL trophy in games
    the EPL cup show in every game, this was the first attempt to add trophies to the patch, it didnt work out well, the cup is removed and we will continue trying to make real trophies for later version.
  • Fixed reported missing transfers
    all reported transfers we missed are now transferred, let us know if there are more.
  • Fixed teams radar color
    most teams wont show 3rd and 4th radar color correctly, it is fixed now and all the teams have correct radar color, we will update if we find more.
  • Added 31 new face
    majority of added faces where following fans requests, other face couldnโ€™t be added.
  • A lot of other minor fixes
    most suggestion by fans where done, ofcourse not everything could be done, somethings will take more time, minor fixes are like some players having something wrong, or updating some flags or managersโ€ฆ

ย Cara Instal

  1. Pastikan sebelumnya game PES 2017 milik anda sudah terinstal Smoke Patch 9.3
  2. Download dan ekstrak file “PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1” ini.
  3. Jalankan installer dengan cara klik kanan >> run as administrator.
  4. Pilih folder instalasi game PES 2017 di pc atau laptop anda.
  5. Done

Catatan : Bagi anda yang masih mengalami bug atau pemain belum terupdate, silahkan anda gunakan dpfilelist generator dan pilih no dlc.

Link Download

ZippyShare

PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1 (70 Mb)

MirrorCreator

PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1 (70 Mb)

24 thoughts on “PES 2017 SMoKE Patch Update 9.3.1

  1. azharwiranata11

    mantap….. selalu gak bikin kecewa kalau download disini…. saya doakan tetap berjaya ya admin gigapurgalingga…. kalau bisa diupload game2 petualang dan perang yg lainnya….. hehehe

    Reply
  2. mady

    thanks agan giga,, updatetan nya … di tunggu lagi update 9.3.2.nya hehehe

    Reply
  3. irsyad

    makasih min, timnas udah fix pas di versus. ada bonus arema pula ๐Ÿ˜€ Thanks pokoknya min

    Reply
  4. SirajA

    gan, ini udah fix bug yang jadi kendala yang dialami orang2 di Smoke 9.3 ? klo menurut agan lebih bagusan smooke atau PTE ? liat dari feature nya sih yang di tawarkan smoke lebih banyak daripada yang dari PTE. mohon di respons gan

    Reply
  5. Anonymous

    Keren om, selalu mantengin website gigapurbalingga.com…………thanks

    Reply
  6. azharwiranata11

    saran aja tuk penggemar pes… klo pte ama smoke untuk pes 2017 ini mnurut saya lbih bagus smoke..
    owya tuk admin giga… smoke versi 9.3.2 udah rilis… wktu saya instal yg 9.3.1 dari sini eh lngsung trbuka sndiri web resmi nya smoke gk sngaja ngeliat da versi 9.3.2… sya download aja n sya instal makin bagus patch nya di pes 2017…..

    Reply
  7. aria

    gan saya udah nginstal yang 9.3 sama yang terbaru ini tapi kok masih ngelag ya pas mau kick off, dan kadang pemainnya jadi trasparant ๐Ÿ™ tolong dibantu dong gaan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *