Ashampoo WinOptimizer 2017 15.00.04 Full Crack

By | July 12, 2017

Ashampoo WinOptimizer 2017 15.00.04 Full Crack

Ashampoo WinOptimizer 2016 14.01 Full CrackAshampoo WinOptimizer Full adalah software tune up PC anda yang dapat mengoptimalkan PC anda dengan mudah. Ketika anda melakukan browsing di internet, tentunya PC kita menyimpan data – data tersebut. Data yang tersimpan tersebut jika anda biarkan dalam waktu yang lama dapat menyebabkan komputer atau laptop anda menjadi Lelet, nahkan tidak menutup kemungkinan komputer anda akan rusak.

Kali ini admin bagikan Ashampoo WinOptimizer Full ini untuk anda semua dengan gratis, agar komputer anda terhindar dari kerusakan yang disebabkan oleh hal yang kurang perlu. Anda juga dapat mengoptimalkan kecepatan koneksi internet di PC anda dengan software ini. hal ini dikarenakan software Ashampoo WinOptimizer Full ini dapat mengoptimalkan pengaturan system di PC kita.

Ashampoo WinOptimizer Highlights:

  • Optimum SSD support for increased lifespans
  • Innovative hard disk benchmark with detailed results
  • New look for maximum clarity
  • System analysis with support for the latest hardware
  • Safely and securely encrypt and split up file with File Manipulator
  • Newly developed Internet cleaner with multi-user support
  • Updated search algorithms for all cleaner modules
  • More free memory resources with StartUp Tuner
  • Optimum SSD support for increased lifespans

Ashampoo WinOptimizer Modules:

  • NEW New look for maximum clarity
  • IMPROVED Enhanced user experience
  • Excellent gaming performance at the click of a button with Game Booster
  • Manage system policies easily with User Rights Manager
  • Increased performance, more efficient memory usage
  • Improved user handling through restructured start page with better program feedback
  • Manage system restore points comfortably with System Restore Manager
  • Save and restore all changes with Backup Manager
  • Speed up any application launch with Live Tuner as background task
  • Wizard-driven optimization with Tuning Assistant
  • Automate optimization runs with Task Scheduler

System maintenance:

  • NEW Powerful drive cleaner with significantly improved results
  • NEW Newly developed Internet cleaner with multi-user support
  • NEW Updated search algorithms for all cleaner modules
  • NEW New filter settings to narrow down search results
  • Defragment Windows Registry
  • 1-Click optimization with One-Click-Optimizer
  • Clean hard disks with Drive Cleaner
  • Remove internet traces with Internet Cleaner
  • Defragment hard disks for improved performance
  • Pro-active defragmentation as non-disruptive background task
  • Optimize Windows Registry with Registry Optimizer

File tools:

  • NEW Safely and securely encrypt and split up file with File Manipulator
  • Find duplicate files with Duplicate Finder
  • Render deleted files unrecoverable with File Wiper
  • Securely delete files with File Wiper
  • Permanentely delete files from the recycle bin
  • Find invalid program shortcuts with Link Checker
  • Wipe and overwrite free disk space to securely delete file remnants
  • Securely encrypt and decrypt files with File Encrypter and Decrypter
  • Split up huge files with File Splitter
  • Recover accidentally deleted files with Undeleter

System analysis:

  • NEW Innovative hard disk benchmark with detailed results
  • NEW Optimum SSD support for increased lifespans
  • Manage installed fonts with Font Manager
  • Detect hard disk issues on time with HDD Inspector
  • Get detailed system information
  • View disk space usage and find large files with DiskSpace Explorer
  • Benchmark system with System Benchmark
  • Compare benchmark results online

Improve system performance:

  • Disable unnecessary system services for more performance with Service Manager
  • Speed up Windows startups with Startup Tuner
  • Optimize Internet connections with Internet Tuner
  • View and manage running processes with Process Manager
  • Review and uninstall applications with Uninstall Manager

Customize Windows:

  • Speed up application launches with Live Tuner
  • Adjust hidden settings with tweaking module
  • Save Windows desktop icon arrangement with Icon Saver
  • Customize Windows context menu with Context Menu Manager
  • Adjust file associations with File Associator
  • Improve privacy with AntiSpy

Fitur Ashampoo WinOptimizer Full Version:

  • A new version of Paragon Total Defrag
  • New anti-spyware module
  • New Manager Control context menu
  • A new Favorites tab
  • Advanced one-Clicks optimzatsiya
  • Improved cleaning disks
  • Improved optimization of the registry
  • Improved cleaning internet files
  • Improved tools to customize Windows
  • And many other new features and improvements

Platform: Windows ® XP/Vista/7/8
Language: Multi

Cara Instal :

  1. Download dan Ekstrak file “Ashampoo WinOptimizer Full Crack” dari gigapurbalingga ini.
  2. Ekstrak juga file crack yang berada di dalam folder tersebut.
  3. Instal aplikasinya seperti biasa.
  4. Setelah proses instalasi selesai, jangan dulu masuk ke dalam programnya.
  5. Buka folder crack, lalu copy pastekan semua file yang ada di dalamnya ke folder instalasi program “Ashampoo WinOptimizer” di pc atau laptop anda.
  6. Pilih copy and replace.
  7. Done.

Ashampoo WinOptimizer 2015 12.00.10 Full Crack1

Link Download

ZippyShare

Ashampoo WinOptimizer 15.00.04 Full Crack (27 Mb)

Crack Only (1 Mb)

MirrorCreator

Ashampoo WinOptimizer 15.00.04 Full Crack (27 Mb)

Crack Only (1 Mb)

26 thoughts on “Ashampoo WinOptimizer 2017 15.00.04 Full Crack

    1. Admin GigaPurbalingga Post author

      Kami cek masih ada kok gan,., Dan ini sudah kami update ke versi yang lebih baru lagi., Silahkan di download versi terbaru ini gan,. Untuk crack sudah include di dalam foldernya, 🙂

      Reply
  1. setiawan

    min, boleh request ga?
    tolong upload aplikasi iolo system mechanic professional 14 dong min

    Reply
  2. hamdan

    om bisa share software sejenis powtoon videoscribe ga? klo bisa yang offline,, mksih

    Reply
  3. Claudia Macakra

    gimana cara downloadnya ya gan?
    koq selalu masuk ke site: safelinkreview
    kasi klu pencerahan donx gan…
    makasih sblmnya.

    Reply
  4. Andy van Helsing

    Agan, kalo mau lihat full version nya dimana yah ?? saya sudah copy paste di dalam folder ashampoo nya. Thanks

    Reply
  5. Eriandid

    Thank’s. it’s works gan, software ini yang ane cari-cari selama ini, yang mempunyai fitur File Hider, Undelete, & Shredder seperti di wise care

    Reply
  6. bima

    gan kok udan di copy craknya masih musncul trying 10 harinya mohon pencerahannya

    Reply
    1. Admin GigaPurbalingga Post author

      Coba di restart dulu pcnya gan,., Kemudian mungkin salah copy paste file cracknya gan,., Ada pilihan copy and replace nda waktu copy file cracknya?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *